Alle series die ik op dit moment volg

Netflix tips voor de liefhebber!


Mijn naam is Julie en ik ben serieverslaafd. In willekeurige volgorde: dit zijn alle series die ik de afgelopen weken heb gekeken. Alles waarvan het seizoen is afgelopen, staat er dus niet bij! Dat bewaar ik voor een volgende keer… ;)

1. Sherlock
Autistische mastermind en detective lost zaken op in Londen. Moderne versie van de klassieke boeken.
Sinds seizoen 1 ben ik een trouwe fan. EINDELIJK zijn er weer nieuwe afleveringen! Elke week een nieuwe aflevering op BBC (of BBC First), alle andere seizoenen staan op Netflix.

2. The Walking Dead
Groep mensen moet overleven tijdens de zombie-apocalypse. Elk seizoen blijken andere overlevende mensen eigenlijk veel gevaarlijker dan de zombies zelf.
We moeten het echt binnenkort hebben over hoe disturbingly heet uber-villain Negan was voor hij zijn baard weghaalde. OH MY LORD. Ik kijk voor 90% voor Negan, de andere 10% voor Carol en Michonne. 

3. New Girl
Manic pixie dreamgirl Jess woont samen met drie guys in een loft in Los Angeles.
Ja, ik volg dit nog steeds! Ik heb een zwak voor de humor in deze serie. Elke aflevering moet ik minstens 2x hardop lachen – meestal door Schmidt. Hele onrealistische typetjes allemaal, maar super lovable. En Jess is serieuze #hairgoals. De Brooklyn Nine-Nine cross-over aflevering gaf me hyperventilatie van geluk.

4. Buffy The Vampire Slayer
High school tiener Buffy sloopt vampieren tijdens en na schooltijd. Vol popcultuurreferenties en ernstige jaren ’90 muziek.
Vroeger nooit gekeken, nu moest ik er toch echt eens aan geloven. Ik zit nu aan het begin van seizoen 2 en Xander is mijn favoriet. Ik vind de serie wel heel erg Gryffindor tot nu toe. Hopelijk trekt dat nog bij. ;)

5. Black Mirror
Elke aflevering is een losstaand verhaal over onze huidige technologie, maar dan NET een stapje verder. Disturbing, dreigend en soms eng. Maar soms ook mooi!
Alles dat op Netflix staat (t/m seizoen 3) heb ik gezien. De laatste zelfs deze week nog. Oh man, wat een heerlijke serie. Het zet je aan het denken, vooral de afleveringen die ook echt nu zouden kunnen plaatsvinden. Mijn ultieme favoriet is de kerstaflevering met Jon Hamm!!6. Modern Family
Drie gezinnen vormen één grote familie en er gebeuren grappige dingen, al zijn sommige afleveringen een mess.
Ik kwam er recent achter dat er hele seizoenen zijn die ik nog niet heb gezien, sinds ik een jaar of twee geleden stopte met mijn ultieme binge. Nu kan ik het weer heel erg waarderen. Het is één van mijn 20-minuten-series die we altijd aanzetten tijdens het avondeten. Gotta love ‘em!7. RuPaul’s Drag Race
Ultieme wedstrijd voor dragqueens waarbij ze alles moeten kunnen: catwalk lopen, grime, zang, dans, outfits maken, celebrity impersonation en bitchy zijn. GE-NI-AAL.
Alleen het laatste seizoen RuPaul’s All Stars moet ik nog zien en my god ik kan niet wachten. RuPaul’s Drag Race is mijn ultieme guilty pleasure, je kan me er echt voor wakker maken. Favoriete queens aller tijden: Kim Chi, Jujubee, Violet Chachki en Adore Delano.

8. Homeland
CIA agente Carrie is een beetje labiel maar wel heel slim. Gaat op missie en huilt heel veel en heel dramatisch.
Ik zit in het seizoen dat zich afspeelt in Duitsland, maar twijfel of ik dit nog verder af ga kijken. I’m bored. En dat huilen heb ik nou inmiddels wel gezien. Begint een beetje een trucje te worden.

9. The OA
Hele vage Netflix Original waar ik nog niet veel over weet te vertellen want ik heb pas 1 aflevering gezien.
Ja… Dit heeft potentie en de cinematografie is perfectie. Updates volgen.10. Brooklyn Nine-Nine
Het coolste politiestation in heel New York met heerlijke personages.
Hardop lachen en vooral heel erg intens houden van eigenlijk alle characters. Alles dat op Netflix staat, heb ik gezien. PS. I love Andy Samberg.11. Gilmore Girls
Moeder en dochter hebben een speciale band en alles is episch tot de reünie afleveringen.
KIJK DE REUNIE NIET, I SWEAR TO GOD. Ik ben er nog steeds boos over. 

12. Six Feet Under
Een familie heeft een begrafenisonderneming en ik heb pas 1 aflevering gezien dus eh… Ja. Dat.
Cultklassieker, dus staat op de lijst. Ga ‘m in 2017 sowieso afkijken!

Welke series volg jij op dit moment?Share
Tags

Comments (One comment)

 • Anja
  17/02/2017 at 10:37

  Deze series volg ik:
  The good wife
  Grand hotel
  Jane the virgin
  The Crown
  Unbreakable Kimmy Schmid
  New Girl