Bestel je geeky AliExpress badpak nu!

Summer is coming.


Voel jij je, net zoals ik, 100% fijner in een badpak met een awesome print dan in een 13 in een dozijn Hünkemoller of H&M bikini? Dan heb ik een gouden tip voor je. Badpakken via AliExpress. De website waar ik al zooooveeel spullen vandaan heb, bewijsstuk 1:

(Danggg deze video is oud.)

Maar in mijn Geekhaul 1 en ook Geekhaul 2 komen ook de nodige AliExpressjes voort. Het is een liefde die altijd zal blijven bestaan! Eén nadeeltje: het kan 4 of in het ergste geval 5 weken duren voordat je je geliefde bestelling binnen krijgt. En dus is NU de tijd om je badpak te bestellen als je ‘m mee wil nemen op vakantie!

In deze blog zet ik een aantal uitermate goed te betalen one-piece bathing suits op een rij. Allemaal met geeky thema. Hoezee!

DE SUPERHELDINNEN
Fact: ik heb het Batman badpak en voel me uitermate badass als ik ‘m aan heb. Fact #2: je krijgt heel veel aandacht van nerdy vaders in een Batman badpak. Dat was niet de bedoeling.

Wonder Woman / Batman

Wonder Woman badpakBatman badpak

DE GALAXY MASQUERADE
You look out of this world in dit badpak! (Die is voor jou, Margot) Het linkse badpak heb ik ook. Nu is het net alsof ik heel veel badpakken heb. Ik heb er 3!

Galaxy rood / Galaxy blauw

Galaxy badpakScreenshot 2015-05-11 21.17.15

HET BESTE FANDOM VAN DE WERELD
Want Harry Potter is voor winnaars. Ik ben er niet over uit welk badpak cooler is – ik denk links, maar rechts is subtieler… En mensen denken al veel te vaak dat ik jonger ben dan 18. Hoezo.

Philosopher’s Stone / Hogwarts

Harry Potter badpakScreenshot 2015-05-11 21.18.05

DE CHEEKY FILMREFERENTIE
Ariël als slachtoffer van Jaws en R2D2 uit Star Wars! Allebei hebben de modellen de armpjes in de lucht, ze vieren hun coolheid. Jij kan dat ook, met je lijfje in een van deze badpakken! Of in allebei. The world is your oyster.

Jaws / Star Wars

Ariel Jaws badpakR2D2 badpak

DE INTELLECTUELE STRANDGANGER
Jij bezoekt liever een museum, maar ligt vandaag even op het strand een boekje te lezen. Hemingway, ofzo. Good for you!

Van Gogh’s zonnebloemenToetanchamon

Van Gogh Badpak - AliExpress Farao Badpak - Aliexpress

DE KHALEESI
Je liefde voor Game of Thrones uiten doe je zo. Met een kaart van Westeros op je buik of met alle house sigils. Belangrijke vraag: waar is die Tyrell roos? Hallo! Margaery is awesome.

Westeros / House Sigils

Screenshot 2015-05-11 21.53.09Screenshot 2015-05-11 21.53.22

DE DISNEYFAN
Cheshire Cat uit Alice in Wonderland of klassieke Disneyprinses Sneeuwwitje? Allebei zeer cute, maar de ene heeft mouwtjes en is daarmee de winnaar van alles.

Alice in Wonderland / Sneeuwwitje

Cheshire Cat badpak– Sneeuwwitje badpak

D
E GAMER
Je moet even zoeken op AliExpress, maar dan heb je ook wat! Deze videogame themed badpakjes zijn leuk en zullen vele blikken van herkenning en jeugdsentiment opleveren. En nu doen je ogen pijn van de plotselinge roze achtergrond van dit plaatje hieronder. :(

Donkey Kong / GameBoy
Screenshot 2015-05-11 22.08.22 Gameboy Badpak

Welk badpak bestel jij? Laat het weten in de comments! Ik probeer me in te houden. Drie badpakken is genoeg… OR IS IT? Je komt erachter in mijn volgende Geekhaul video!Share
Tags

Comments (One comment)

  • 12/05/2015 at 19:22

    Heey!
    Heb je uiteindelijk nog de batman badpak binnen gekregen MET juiste kleuren?
    En kloppen de maten met wat ze aangeven?
    Ik wil al zo lang iets bestellen hé van deze website, nog steeds niet gedaan tho…