Christmas Gift Guide


Het is een behoorlijke rage geworden op YouTube: video’s maken over spullen die je andere mensen aanraad voor kerst. Je houdt je favoriete boek omhoog, wijst naar een glitterende oogschaduw en zegt dat je kijker dit nodig heeft in zijn of (in het geval van de oogschaduw) haar leven. Ik vind het zelf echter veel leuker om mee te zoeken naar dingen die ik ook nog niet heb of ken. Dit zijn een aantal zaken die betaalbaar zijn voor op je kerst verlanglijstje! En ze zijn nog soort van nerdy ook. Of in ieder geval: niet standaard.

Polaroid Toiletrolhouder
Een Polaroid Toiletrolhouder
Gadgethouse, €18,95

Niet het meest glamoureuze cadeau om te vragen, maar je scoort wel punten met deze toiletrolhouder aan de muur naast je wc. Mensen zien dit niet aankomen. “Een nerdy toiletrolhouder, really? What’s next, een awesome wc borstel? You people have it all.”

Screenshot 2014-12-13 17.50.14
‘Cottage Town’
Daily Poetry, €6,95

Huisjes, trapjes en boomhutten voor in je kamerplant. Adorable! De hutjes zijn gemaakt van watervast materiaal, dus de boel gaat ook niet gelijk stuk tijdens het 2x in de 7 dagen water geven.

PIllowfight

 

Kussengevecht kussenset
Bestel.nl, €22,90

Ik kwam alleen uit op deze site via zo’n random vergelijkingssite. Op andere websites is deze set van 4 kussens namelijk tien euro duurder. You’re welcome.

 

Screenshot 2014-12-13 18.02.07
Pixelcraft magneetjes
Onigiri, €8

Een set van 600 magnetische vakjes om je eigen pixel art mee te maken! Je koelkast zal nooit meer hetzelfde zijn met een zelfgemaakte pixel Batman/Mario/Pac-Man.

Screenshot 2014-12-13 18.11.14
Opbergpot met hertje
Flying Tiger, €4 per stuk

Altijd als ik in de Flying Tiger ben, wil ik alles hebben. Het is zo schattig, kleurrijk en praktisch! Neem dit opbergpotje nou. Daar staan hertjes op! Dat maakt opruimen toch 100x beter? Ik wil een opbergpot met hert en ik wil het nu. Het is een groot gemis aan de wereld dat Flying Tiger niet doet aan een webshop, maar wel beter voor de portemonnee.

Screenshot 2014-12-13 18.15.30
Peter Pan theepot
Hot Topic, $34

Is €27,28 (thanks Wisselkoers.nl) duur voor een theepot? Niet als Tinkerbell er bovenop zit, zeg ik maar altijd. Altijd als ik op Hot Topic aan het rondkijken ben, in ieder geval. Wisten jullie dat als ik 1 website mocht kiezen waar ik gratis zou mogen winkelen, dat het mogelijk Hot Topic zou zijn? (Of Mediamarkt. Hmmmm.) Die winkel heeft namelijk alles. Van Toy Story jurkjes tot Dr Who kerstverlichting. Amaze, wow.

Pasta Timer
Pasta timer ‘Al Dente’
Fonq, € 19,50

Zet deze dude in je pan met kokend water en hij begint operaliedjes te zingen als je pasta gekookt is. AMAZING. Hij heeft drie verschillende liedjes: de Triumphal Mars uit Aida bij 7 minuten, Chorus of the Hebrew Slaves uit Nabucco bij 9 minuten en La Donna e Mobile uit Rigoletto bij 11 minuten. Dus als jij houdt van zachte pasta, kan de radio uit na 7 minuten. Succes daarmee.

Dark Side of Disney
The Dark Side of Disney (boek)
Amazon, € 9,15

Mijn laatste tip is er één voor de bengeltjes onder ons. Een boek vol met tips om Disneyland binnen te komen zonder kaartje, maar ook met weetjes en anekdotes waarvan Disneypark medewerkers liever niet willen dat jij ze te weten komt… De meeste tips in het boek zijn illegaal, dus het is geen boek voor de hele familie. Maar wel heel intrigerend en waarschijnlijk zeer amusant.Share
Tags