DealExtreme: Chinese gadgets


Ben jij gek op kleine schattige frutseltjes voor in je badkamer/keuken/woonkamer waar je eigenlijk bijna niets aan hebt? Dan mag je me president noemen, want ik vertegenwoordig jou. En in het kader van mijn Filmkabouter gadgettest video’s probeerde ik dit keer eens een bestelling op een website die ik via-via heb leren kennen: DealExtreme. Een webshop uit Hong Kong, waar je 3x minder geld neerlegt voor je telefoonhoesjes als hier bij van die obscure kleine winkeltjes. Echt heel cheap dus! Nog niet overtuigd? De verzendkosten zijn gratis. WTF. 

Dit waren mijn aankopen, want je begrijpt dat ik gelijk mijn digitale winkelmandje heb volgestopt:

Muzieknoot thee-dingetjes
DSC_0006
Je maakt het nootje open, dumpt er een kleine hoeveelheid losse thee in (mijn favoriet op het moment: Drakenmix, te koop bij De Tuinen. Ja ik drink dat voornamelijk voor de naam) en hangt het muzieknootje aan de rand van je mok of glas.

DSC_0018

Werkt het beste bij grote/hoge bekers, want dan kan het nootje ook echt ‘hangen’. Na gebruik kan je met je vinger de thee eruit vegen en de muzieknootjes kunnen zelfs in de vaatwasser. Cute! En dat voor nog geen 2,5 dollar.

Harry Potter & Snitch Mac Sticker
DSC_0001

Jaaaa, ik wilde deze sticker al zo lang! (Bewijs: ik behandelde de sticker in mijn aller- aller- allereerste video op YouTube.) En nu heb ik ‘m. Niet op een MacBook, want die heeft mijn vriend al zelf voorzien van een sticker… Dus mijn iPad moest er aan geloven. Persoonlijk vind ik de plakker heel fancy nu het appeltje zwart is, in plaats van lichtgevend wit. Wat ik betaalde voor deze sticker? Nog geen 3,5 dollar. YEAH BUDDY!

Pinguin ijsblokvormpjes
DSC_0005

Helemaal in stijl van mijn favoriete documentaire The March Of The Penguins (ken je die nog? Zo cool. So cute. Als ze uitglijden!! Awww) heb ik deze ijsblokjesvorm gekocht. Vul het met water, zet het voorzichtig in de vriezer en plop de kleine dikkertjes in je glas als je op zoek bent naar extra verfrissing. In tegenstelling tot een andere ijsblokvorm die ik laatst kocht (een wiskundige E=MC2 vorm met rekentermen.. ik weet ook niet waarom ik dit heb gekocht) zijn deze blokjes heel makkelijk uit de vorm te krijgen. Ik ben tevreden! En zeker ook omdat ik er slechts 5 dollar aan kwijt was.

Tandenborstelhouder Beer
DSC_0008
Mijn weirdste aankoop, maar ik ben er misschien wel het allergelukkigst mee. Dit soort zooi is waarom ik in eerste instantie wilde bestellen bij een Asian webshop. Dit beertje heeft twee zuignapjes, waarmee je ‘m vastmaakt aan je badkamermuur. Vervolgens open je het beertje met je vingers en kan je er je tandenborstel inhangen. Of je scheermesje, whatever.

DSC_0012

Ik had het nog nooit gezien in Nederland en heb besloten dat ik nooit meer zonder wil. Ik wil een hele familie aan beertjeshouders. Ze zijn 1,75 dollar per stuk!

Cassettebandje telefoonhoes voor de Galaxy S3
DSC_0014
Jawel mensen, ik heb geen iPhone. Geen behoefte aan ook. Maar waar ik WEL behoefte aan heb, is toffe telefoonhoesjes. En die worden bijna alleen maar gemaakt voor stomme iPhones! Het is niet eerlijk. Maar gelukkig vond ik op DealExtreme een hoesje dat aan mijn wensen voldeed en een fijne retro vibe afgeeft. Ik hoop niet dat dit te hipster klinkt. Anyhoo, het bleef met dit hoesje wederom onder de 3 dollar!

Amazed door de prijzen en het toffe aanbod? Dat snap ik helemaal – ik ben het ook nog steeds! Laat me vooral weten wat jou aansprak van mijn aankopen en mocht je zelf gaan bestellen… Dan ben ik heel benieuwd wat er bij jou op de mat komt te liggen. Een laatste tip: houd rekening met een levertijd van 3 tot 4 weken. Bij mij was het 4 weken. En als je tijd over hebt, chat met de klantenservice. Ze chatten in bijna onbegrijpelijk bijna-Engels maar gebruiken wel veel smileys! Yay!!

(P.S. Ik kreeg geen geld of gratis spullen voor dit artikel. Dit is puur geeky enthousiasme!)Share
Tags