Geeky Interieur-inspiratie


Trouwe volgers van mijn Twitteraccount of YouTube video’s hebben het al kunnen horen: ik zit middenin een verhuizing! Na 4,5 jaar Eindhoven keer ik ein-de-lijk weer terug naar de Randstad. Ik verlaat mijn fijne industriële loft (ik kan het nu wel zeggen: ik woonde ik een oude Philipsfabriek op Strijp-S, met uitzicht op het Klokgebouw) en verruil die voor een appartementje in Hilversum. Mijn nieuwe baan bevindt zich namelijk op het Media Park. Ideaal.

Maar een nieuw huis vraagt toch ook wel een beetje om een nieuwe inrichting! Of in ieder geval, om nieuwe details. In deze blog gooi ik wat plaatjes die lekker geeky zijn en mij hebben geïnspireerd. Misschien doen ze dat bij jou ook wel!

Photowall
Fotomuur: leuk om te maken van Instagram kiekjes. Ik heb al eerder een tiental foto’s laten afdrukken als Polaroidfoto’s en dat zag er heel cool uit. Misschien ga ik er in mijn nieuwe stulpje wel een soortgelijk kunstwerk van maken! Weer eens wat anders dan een filmposter.

Lego Zeepje
Legoblokjes in de zeep: want waarom ook niet. Ik vind dit een cute idee!

Bat Mobile
Bat Mobiel: ik wilde deze woordgrap gewoon graag maken. Maar ook is het een tof idee voor Halloween. Mijn katjes zouden zich er wel mee vermaken, denk ik zo…

Sushi bordjes
Kattenschoteltjesom je eetstokjes of spatel even op te leggen, zodat je tafel/aanrecht niet gelijk vies wordt. Zo cute!

Herbology poster
Harry Potter Herbology poster: net als een hipster hang je een biologie posterprint op, maar deze komt uit Harry Potter! Echt tof.

Biologie posters
Zo zou ik het dan willen uitvoeren. Herbology poster tussen alle andere printjes in. Zou het iemand opvallen?

Galaxy beddengoed
Het mooiste beddengoed ooit: I NEED THIS.

Konijntje voor watjes
Konijntje om je watjes in te stoppen: is dit niet het schattigste dat ooit heeft bestaan?

Galaxy sticker
Een galaxy portal naar een andere wereld. Om bij weg te dromen. Zo pretty. Purrr. Laat mij nooit alleen in de Urban Outfitters webshop met een creditcard, serieus.

Vrolijke plantenpotjes
Vrolijke plantenpotjes: vooral het ventje op pootjes is adorable. Ik heb dit nodig in mijn leven!

Sterrenhemel
Sterrenhemel voor in bad. Nou nog een goedkoop alternatief vinden, want dit ding is niet te betalen.

Solar System print
Grafische print: hier ben ik erg gevoelig voor. Vooral met een onderwerp als space. Wisten jullie dat ik een NASA pyjama heb? Zo blij mee.

Bekijk de rest van mijn woon-inspiratie op mijn ‘New Home’ Pinterest boardje!

Het duurt nog een dikke week voor ik officieel verhuis en het zal nog wel wat weken (maanden?) duren voor ik alles zo heb ingericht dat ik er trots op ben. En wie weet… Misschien film ik dan voor het eerst een House Tour. :) Zouden jullie dat tof vinden?

Liefs!
JulieShare
Tags

Comments (4 comments)

  • 22/07/2015 at 07:19

    Wauw, al die posters in die badkamer zien er zo gaaf uit!

  • 21/07/2015 at 19:17

    Holy shit, die sterrenhemel voor in bad :O ben dan weer wel benieuwd hoe duur dat ding wel niet is. Welkom in het Gooi, btw! Ben je al begonnen met het oefenen van je rollende ‘r’? :-P