online shopping, internetwinkelen, jurkjes, hot topic, assepoester, star wars, han solo, harry potter, marauders map, alpaca, panty, captain america, marvel, penny dreadful, frozen, anna, dr who, filmkabouter, blog

Hot Topic fandom jurkjes

Ik had weer een excuus nodig om te kunnen internetwinkelen. This is it!


Het is mei, wat betekent: terrasjesweer! Als moeder natuur een beetje meewerkt, tenminste. Maar over het algemeen kan je er niet omheen: de temperatuur begint weer op te lopen, af en toe kan je al zonder jas of met een vestje naar buiten… En dat is toch het perfecte moment voor een geeky jurkje?

Geeky dresses

Eén van de vervelendste dingen aan Nederland vind ik dat er geen Hot Topic winkel in ons land te vinden is. Super irritant. Hot Topic is al jarenlang een bekende naam op het gebied van alternatieve kleding/accessoires, maar tegenwoordig kan je er ook zeker terecht voor al je geek gear! Speciaal voor het zonnetje waar ik naar kijk van achter mijn bureau (want naar buiten gaan, dat doe ik alleen in noodgevallen. Let’s be honest.) zijn hier de tofste jurkjes van diverse geeky fandoms! Allemaal online te koop bij Hot Topic.

#1 – Han Solo (Star Wars)
Nu je al 2 tot 5 keer naar Age of Ultron bent geweest, zit er niets anders op. Je zal moeten wachten tot Star Wars VII uitkomt om weer te janken van geluk in je VIP leren JT Bioscoop stoel. (Tip van de dag – JT Bioscoop > Pathé. Ik word hier niet voor betaald, het is een feit.) En wachten op Star Wars doe je natuurlijk in stijl!

Han Solo Star Wars jurkje

#2 – The 11th Doctor (Dr Who)
Wat zou ik hier graag iets inhoudelijks over zeggen, maar ik heb Dr Who eigenlijk alleen met David Tennant gezien. Hmmm. Niet boos worden pl0x.

 

11th Doctor Dr Who jurkje

#3 – Marauders Map (Harry Potter)
Een cute jurkje dat cooler wordt naarmate je dichterbij deze persoon komt. Want de opdruk en details van dit jurkje komen van de Marauders Map uit Harry Potter! Misschief managen doe je met deze jurk aan, en niet anders.

 

Marauders Map Harry Potter jurkje

#4 – Princess Anna (Frozen)
Iets minder subtiele cosplay, want dit kan je niet aan naar je werk (of wel? Zo ja, dan wil ik jouw baan). Deze Anna jurk is kleurrijk, cute en erg geschikt in summeeeeeeeeeer!

 

Anna Frozen jurkje

#5 – Schorpioenen jurkje (Penny Dreadful)
Hot Topic heeft af en toe een kledinglijn als ode aan een coole tv serie. Laatst de Orphan Black lijn waar ik erg over te spreken was, nu hebben ze kledingstukken die geïnspireerd zijn op de duistere serie Penny Dreadful. Awesome serie, awesome jurk. Het printje is een schorpioen met honderdduizend andere schorpioenen.

Penny Dreadful schorpioen jurkje

#6 – Assepoester (Disney)
Mijn persoonlijke favoriet uit alle jurkjes van deze blog, ook al vind ik Assepoester niet heel boeiend. De Disneyfilm dan, want het personage uit Into The Woods was awesome. Dit jurkje is classy maar met een nerdy touch! Perfect voor een terrasje, een wandeling door het park of het rennen van een lange trap af. Maar deze schoenen zijn er comfortabeler bij dan menig glazen muiltje!

Assepoester Disney jurkje

#7 – Captain America (Marvel)

Too much of zeer cute? Ik twijfel een beetje. Het is erg in your face, maar als je dan je fan-zijn uitschreeuwt, dan is het wel dikke prima als het om Captain America blijkt te gaan. I mean, het is een man met manieren die valt op kick-ass feminist vrouwen. De perfecte man, dus.

Captain America Marvel jurkje

BONUS – de schattigste panty ooit
EEN ALPACA PANTY HOUD ME TEGEN!!!!!!!

Alpaca llama panty

En zo zien we maar weer: de wereld wordt een stukje mooier door de webshop van Hot Topic. Op het moment dat ik dit post is er 50% korting op internationale verzendingen en probeer ik ver weg te blijven van mijn creditcard. Of dat lukt, ga je zien in mijn volgende Geek Haul video…

Tot snel!

(P.S. Ik heb bijna 500 abonnees op YouTube! Awesome! Ben jij nog niet geabonneerd maar vond je deze blog wel heel leuk? Dan ga je mijn video’s ook leuk vinden. Klik hier en abonneer - I’ll love you forever.)Share
Tags

Comments (2 comments)

 • 02/05/2015 at 21:05

  Volgens mij heeft mijn bankrekening nu ook een probleem. Mijn eeuwige zoektocht naar alto kleding in mijn kleine stadje mag eindlijk ophouden.
  Want deze kleding is perfect!
  Dankje voor het delen van de site.

  Good vibes,

 • 02/05/2015 at 16:33

  Oooh, ik kende deze webshop helemaal niet! Maar dit ziet er allemaal zo gaaf uit. Ben bang dat ik straks ook niet de webshop ga verlaten met lege handen….