Nerdy/geeky kleding @ Pull & Bear


Adventure Time tshirt Pull and Bear

Toen ik vier jaar geleden met mijn beste vriendinnetje op vakantie was in Barcelona, was de Pull & Bear onze grootste ontdekking – na het Palau Música Catalana, waar we toevallig terecht waren gekomen. P&B bestond toen nog niet in Nederland. Wat een mooie tijd. We kwamen terug met de allercoolste topjes, rokjes en jurkjes; spullen die niemand hier kende of kon krijgen! Maar de tijden zijn veranderd en zo ook het winkelaanbod van Pull & Bear in Nederland. In o.a. Amsterdam, Tilburg en Eindhoven kan jij nu ook high worden met de geweldige collecties aan kleurrijke stofjes, gave prints en materialen die allemaal net wat beter voelen dan H&M en Zara.

Maar het tofste aan Pull & Bear moet toch echt hun voorliefde zijn voor nerdy en geeky zaken. Ben jij, net als ik, een enorm liefhebber van films en tv-series? Dan moet je zeker een winkel bij jou in de buurt lokaliseren! En dit is waarom:

#1 – Big Bang Theory t-shirt
Niet de beste serie in de wereld, maar wel vermakelijk en absoluut nerdy!

Big Bang Theory shirt Pull and Bear

#2 – E.T. shirt
Een prettig oversized shirt met een E.T. print! Voor Spielberg liefhebbers. Can you imagine dat deze film uitkwam in 1982?! Dat ding is 32 jaar oud!

ET shirt Pull and Bear

#3 – James Bond t-shirt
Jazeker, ook mannen hebben de keuze uit filmgerelateerde shirts! Hierbij een James Bond filmposter shirt met Roger Moore in de hoofdrol.
James Bond shirt Pull and Bear

#4 – Labyrinth
Hier begint het echt interessant te worden. Dit shirt zal de meeste mensen niet opvallen als een filmverwijzing, maar dat is het toch! Deze quote komt herhaaldelijk voor in Labyrinth, de ‘musical’ met David Bowie in de hoofdrol. Awesome!

Labyrinth Pull and Bear shirt

#5 – Space Jam
Lola Bunny als toerist in Barcelona – waarom niet? I love this shirt.

Lola Bunny Pull and Bear shirt

#6 – Batman
Een klassieker! Deze Batman trui is onmisbaar in de kast van je boyfriend, vooral zodat jij ‘m aan kan doen als hij nog ligt te slapen.

Batman trui (mannen)

#7  – Mickey Mouse
Want we hebben allemaal iets van Disney nodig in onze kast!

Mickey trui

#8 – Moonrise Kingdom
Wederom een geheim geeky shirt! Deze quote komt uit Moonrise Kingdom van een van mijn lievelings regisseurs: Wes Anderson.
Moonrise Kingdom shirt Pull and Bear
what kind of bird are you

#9 – Star Wars
Wellicht iets minder speciaal dan andere geeky kledingstukken in dit lijstje, omdat Primark en H&M ook veel flirten met Star Wars prints op kleding. Maar niet minder cool in jouw kledingkast.

Star Wars trui
#10 – The Simpsons ft. Batman
Maar als je persé iets speciaals zoekt, koop dan dit mannenshirt. Bartman is een crossover tussen The Simpsons en Batman!

Bartman Simpsons Pull and Bear shirt

#11 – The Perks of Being A Wallflower
All right all right all right – het is meer een directe David Bowie verwijzing en een indirecte verwijzing naar The Perks of Being A Wallflower (ook wel bekend als de film die bewees dat Emma Watson ook een carrière kan hebben ná Harry Potter). Met dit shirt kan je optimaal uit het dakraam van een auto hangen!
The Perks of Being a Wallflower shirt Pull and Bear

Een groot gedeelte van de kleding in deze lijst kan in de grote sale van Pull & Bear worden besteld via deze link! Have fun, you guys. Nerds rule the world.Share
Tags