Netflix upgraden: meer films & series!


Het beste advies dat je in 2015 zal krijgen is deze super eenvoudige, gratis manier om Netflix te slim af te zijn. Het Netflix aanbod wordt namelijk bepaald door het land waar je je in bevindt. Als je streamt vanuit Nederland moet je eerst wachten totdat een seizoen van een tv-serie volledig is uitgezonden, voordat ‘ie op Netflix komt. In de USA staat de serie of film in kwestie al maanden online.

Wat moet je doen voor een episch, Amerikaans Netflixaanbod? Deze drie stappen!

1. Download de gratis plug-in Hola. Een plug-in is een functie die je toevoegt aan je internetbrowser (Google Chrome of Firefox – ik ga er vanuit dat niemand meer Internet Explorer gebruikt en zo niet, LOL). Geen software die je op je pc hoeft op te slaan, dus.

Screenshot 2015-01-02 14.51.11

2. Je ziet het Hola icoontje (een glimlachend vlammetje) nu rechts van je adresbalk. Ik gebruik overigens Google Chrome. Ga naar de website van Netflix en klik op het icoontje. Selecteer Amerika als het land waar vandaan je wil kijken.

3. Log opnieuw in met je Netflix username en password. En voila, een veel beter en uitgebreider aanbod aan films en series!

Screenshot 2015-01-02 14.49.08

Eén klein nadeeltje van op deze manier Netflixen: ‘Mijn Lijst’ is niet beschikbaar. Je kan dus niet rustig scrollen, dingen die je aanspreken toevoegen aan je Lijst en later beslissen welke van de selectie je aan zet. Je zal het moeten onthouden of moeten opschrijven! Maar verder – heaven.

Hopelijk heb ik je met deze drie stappen een glimlach op je gezicht gegeven! Let me know wat de series en films zijn die jij direct gaat kijken, nu je het Amerikaanse aanbod hebt. Ik heb in 3 dagen seizoen 4 van The Walking Dead gebinged. Het was excellent.Share
Tags