Pleisters die de top 10 net niet haalden…


Heb jij de Filmkabouter video al gezien waarin de top 10 filmpleisters werd behandeld? Je hoeft niet te gaan zoeken hoor, dit is ‘m:

Aan dit item ging uitvoerig redactiewerk vooraf. Vele Tumblr accounts, Pinterestpagina’s en Amazon searches werden gescand op de allercoolste, maar ook uniekste, pleisters. Want we willen niet de standaardpleisters laten zien. Die duivelse badeendjes kennen we allemaal wel!

Benieuwd welke pleisters de top 10 nét niet haalden, maar die het vermelden wel waard zijn? Hier staan ze op een rijtje! In willekeurige volgorde.

– De Mario Bros pleisters. Simpelweg omdat het te videogame georiënteerd is. Maar wat zijn ze tof!

Pleister Mario Bros

– Edgar Allan Poe pleisters. Inclusief raven!

Pleister Edgar Allan Poe

– Cupcake pleisters. Heel goed te koppelen aan de suikerzoete wereld van Wreck-it-Ralph… Alleen maakten we die verwijzing al eerder met een cupcake zitzak!

Pleister cupcake

– Piratenpleisters – of eigenlijk, doodshoofd schedels. Heel cool, maar niet zo origineel en bijzonder als de geselecteerde 10 pleisters. Y’arrrrrr!

Pleister Piraat Schedel

– Pac-Man pleisters. Uniek en cute, maar niet specifiek genoeg gericht op film! Al zat Pac-Man ook in Wreck-it-Ralph. Gemiste kans, misschien? Hmmm.

Pleister Pac-Man

– Monster pleisters. Met filmmonsters als Dracula en Frankenstein, inclusief creepy kasteel met bliksem op het blikje!

Monster Pleisters

– Krijtjes pleisters. Extreem sympathiek, heel geschikt voor jonge kids of hipsters.

Pleister krijtjes

– Cowboy pleisters. Yiiiiiiiihaw! Maar Western is mijn minst favoriete genre, dus niet bij de top 10. Helaas.
Cowboy Pleister

– Augurk pleisters. Want waarom niet? Iedereen houdt van augurk.
Pleister Augurk

– Abraham Lincoln. Geschikt voor de film die vorig jaar de Oscar had moeten winnen (Lincoln), maar ook voor Abraham Lincoln: Vampire Hunter fans. Wat was die film vermakelijk slecht. I love it.

Lincoln pleisters

Tip van de dag: volg De Filmkabouter op Pinterest. Alle top 10 lijstjes ontstaan hier. Misschien kom je nog sneak previews tegen van volgende Lijstjes onderwerpen… Exciting!Share
Tags