Star Wars Lightsaber Ice Pop Maker

Deze gadget werd getest in De Filmkabouter aflevering 1.


Voor de eerste gadgettest van De Filmkabouter bestelde ik de Star Wars Glowing Light Saber Ice Pop Maker van ThinkGeek en, laat me van tevoren zeggen, als je nog een student bent of je hebt sowieso weinig geld moet je dat niet doen. Het ding is 35 dollar, maar met verzendkosten én hele sneaky douanekosten kom je toch al snel uit op 80 euro. Wat! Dat was niet de bedoeling! Nu ga ik ‘m dus heel vaak gebruiken.

Dat is dan wel weer heel simpel. Je kiest wat voor drank dan ook, maar als je awesome bent doe je dan wel in de juiste kleur natuurlijk. Ik gebruikte tomatensap voor mijn dark side en grenadinesiroop voor de lightsaber van Luke. Je giet het spul erin, let goed op dat je het handvat van je lightsaber er eerst afdraait, je zet de mal in de vriezer en wacht een paar uur. Daarna haal je de mal uit de vriezer, je stopt 2 AAA batterijen in de handvaten, draait de handvaten weer op je ijsjes en voilà! Lightsaber ijs!

Ik raad de gadget aan voor mensen die geld teveel hebben.Share
Tags