Top 9 – Gekleurde contactlenzen

DIT IS HET VOLLEDIGE ARTIKEL VAN DE TOP 8 ZOALS BEHANDELD IN DE FILMKABOUTER AFLEVERING 3.


Wij houden van gekke lijstjes! En daarom hebben we er hier nog een: freaky contactlenzen. Een top 9.

9. The Avengers/The Hulk
We openen de lijst met de nummer 9, ook wel de lenzen voor de luie Halloween/carnaval mens. Dit zijn felgroene contactlenzen die matchen met je kostuum als je je wil verkleden als The Hulk. Dit kan beter.

Hulk contactlenzen

8. Avatar
De nummer 8 is al iets beter, want deze kleur oog kan je zelf niet hebben: gele lenzen! Voor als je je wil verkleden als een personage uit de Pocahontas-remake uit 2009: Avatar.

Avatar contactlens

7. The Nightmare on Elm Street
Nummer 7 is de contactlens die je draagt bij je Nightmare on Elm Street Freddy Krueger kostuum! Geschikt voor het laten schrikken van kindjes uit je buurt.

Nightmare on Elm Street contactlens

6. The Lord of the Rings
Nummer 6 verdient respect: the eye of Sauron uit Lord of the Rings in je eigen oog. Oogception!

Sauron kleurcontactlens

5. Mickey Mouse
Als je de contactlenzen van nummer 5 koopt, ben je niet helemaal goed in je hoofd. Het is namelijk Mickey Mouse. Ik denk niet dat er iemand zo erg van Mickey houdt dat hij of zij het in zijn of haar OOG wil stoppen, toch? I don’t get it.

Mickey Mouse contactlens

4. The Others
Nummer 4 zijn lenzen die je in mag doen en dan mag je fijn bij mij uit de buurt blijven tot je ze weer uit hebt gedaan, ze lijken namelijk op die blinde ogen die het vrouwtje had aan het eind van The Others, die film met Nicole Kidman in dat huis.

The Others kleurcontactlensen

3. Black Swan
Nummer 3 is heel bad-ass, die bedekt namelijk niet alleen je iris maar echt je volledige oog. Dit zijn de lenzen die Natalie Portman inhad voor haar Black Swan scènes!

Black Swan contactlenzen

2. Dawn of the Dead
Nummer 2 zijn zombie ogen, je kan ze zien in films als Dawn of the Dead.

Blind oog kleurcontactlens

1. …
En de ongeëvenaarde nummer 1 is creepy en ranzig en HELEMAAL ZWART en ik weet niet waar dit uit komt want films waarin mensen zwarte ogen hebben zijn eng en daar wil ik niets mee te maken hebben.

Zwarte contactlenzenShare
Tags