Zie ik jou op 20 september?


Dan ben ik aanwezig op de zondag van Elfia Arcen!

Screenshot 2015-09-03 22.19.22

Vorig jaar was ik er ook, en ik kan het iedereen aanraden. Het is een fantasy fair unlike anything I’ve ever seen: buiten, met een prachtig kasteel (waar workshops in worden gehouden), kasteeltuinen (met watervalletjes, rozentuinen en stepping stones), iedereen in serieuze cosplay waar je u tegen zegt… En een Middeleeuwse ‘straat’ met winkeltjes, podia, optredens en drankjes.

Benieuwd naar Elfia Arcen? Deze video maakte ik toen voor mijn Engelse kanaal:

Extra cool dit jaar: het thema is Game of Thrones. Ik verwacht tientallen Margaery’s en Dany’s, hopelijk een aantal realistische Robb Starks (come to Julie) en de nodige Cersei’s. Zelf heb ik lak aan het thema: ik kom als Harley Quinn!

Kaartjes voor Elfia zijn te koop via deze link. Voor alleen de zondag betaal je 19,95 euro per volwassene. Maar dan heb je een volle dag awesome vermaak! En je komt nog eens in Arcen. See you there?

P.S. Als je er echt bent op de zondag en je wil hoi zeggen maar kan me niet vinden: tweet me @defilmkabouter! Wil je hoi zeggen en je kan me wel vinden: roep gewoon snoeihard FILMKABOUTERT en ik draai me vast om. De kans is groot. Tot dan!!Share
Tags